BİTLİS / MUTKİ - Koyunlu Şehit Piyade Er Yener Barış İlkokulu

Haz

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Mezuniyet Törenimiz, okul müdürümüzün ve öğretmenlerimizin katılımıyla gerçekleşti. Mezun olan öğrencilerimize yeni yolculuklarında başarılar dileriz. Yolunuz açık olsun çocuklar!

May

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı okulumuzda coşkuyla kutlandı. Gençlik koşusuyla başlayan etkinliğimiz spor ve esneme hareketleriyle devam etti. Günün anlam ve önemine vurgu yapılarak şiirler okundu. Başta okul müdürümüz Haneftar Konur olmak üzere emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

May

İlçemizde görevli Jandarma Trafik ekiplerinden Osman İnceöz ve Hüseyin Öztürk tarafından öğrencilerimze trafik haftası hakkında bilgi verildi. Trafik kuralları konusunda farkındalık oluşturmak için öğrencilerimiz bilgilendirildi. Eğitim sonunda jandarma ekipleri öğrencilerimize broşür dağıttı.

Okul müdürü Haneftar Konur, okulumuz ve öğrencilerimiz adına Mutki İlçe Jandarma Trafik ekiplerine çok teşekkür etti.

Ekm

UNESCO ve TRT Çocuk Sanatçısı Meddah Yusuf Duru, Geleneksel Türk Tiyatrosundan sunmuş olduğu örnekler ve masal anlatımı ile öğrencilerimizle buluştu. Hem eğlendirici hem de eğitici yönüyle öğrencilerimizde büyük bir iz bıraktı. Kendisine ve bu etkinliğin gerçekleşmesinde emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Ara

Okulumuz öğrencileri Yerli Malı Haftasını getirdikleri ev yapımı yiyecekler,meyveler ve içeceklerle kutladı. Yerli malı kullanımının öneminden bahsedildi.

Ara

İnsan Hakları Ve Demokrasi Haftası için öğrencilerimize İnsan Hakları videosu izletildi.

Ara

Okulumuz 3-A Sınıf Öğretmeni Naim Kurnaz tarafından öğrencilere SATRANÇ KURSU verilmeye başlanmıştır.

Kas

Kardeş okulumuz  Aydın Pusula Özel Öğretim Kurumları tarafından anasınıfımıza laminant parke döşenmiştir. Koyunlu İlkokulu olarak çok teşekkür ediyoruz.

Kas

Okul Müdürümüz Sedat BUDAK´ın girişimiyle elde ettiğimiz kitaplar, bu sene alınan kitaplıklarla öğrencilerin düşlerini büyütmeye hazır. Emeği geçen herkese tüm yardımları için teşekkür ediyoruz.

Kas

İstiklal Mücadelesinin ulu önderi, cumhuriyetimizin kurucusu, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, ebediyete intikalinin 79.yıl dönümünde saygıyla anıyoruz.

Kas

Okulumuzda Cumhuriyetin 94. yılını coşkuyla kutladık.

Kas

Okulumuzda düzenlenen okul temsilcisi seçimleri sonuçlanmıştır.

Kas

Koyunlu İlkokulu olarak tüm öğrencilerimiz sağlık kontrolünden geçti. Şikayeti olan öğrencilerin şikayetleri ailelerine bildirildi ve ilgili birimlere yönlendirildi. İlgilerinden dolayı Koyunlu ASM Doktoru Mustafa BAŞTÜRK´e ve Koyunlu ASM Hemşiresi Revşan EKİN´e teşekür ediyoruz.